Professionele bedrijfsvoering begint hier

Iedere organisatie heeft haar eigen ontwikkel gebieden

  • Herkent u mogelijk een van onderstaande zorgen:
  • * U heeft een team dat niet de resultaten boekt die gepland waren…
  • * Iedereen doet zijn of haar best, maar je weet dat het beter moet…
  • * Management informatie ontbreekt om de juiste sturing te geven…
  • * De expertise ontbreekt om de toekomstige ontwikkelingen van het vakgebied vorm en inhoud te geven…

 

Hallo, welkom op mijn website, ik ben Ellen van der Knaap en wanneer uw organisatie hulp nodig heeft om  de bedrijfsvoeringskolom verder te ontwikkelen, ben ik de professional die u nodig heeft!

Het helpen van organisaties in hun ontwikkeling naar meer professionaliteit, specifiek in het domein van de bedrijfsvoering is mijn specialisme.  Met 20 jaar ervaring in reorganisatie trajecten en  professionalisering van processen en teamresultaten, ben ik de perfecte ondersteuner voor het management in de dynamiek van organisatie ontwikkeling.

Tevens werk ik als gecertificeerd coach en kan ik  het team of individuele teamleden begeleiden in hun persoonlijke groei  in relatie tot de organisatie doelstellingen.

In 1998 ben ik gestart met Arrow Interim Management & Advies.  Inmiddels ben ik 20 jaar actief voor organisaties, veelal binnen het publieke domein. De naam Arrow, dient als afgeleide van het toverwoord voor resultaat: ‘Doelgerichtheid’.  Als zelfstandig interim manager acteer ik in een veelzijdig netwerk van deskundige professionals.

Als verandermanager of projectleider doe ik zowel grote als kleine interim opdrachten, in samenwerking met uw organisatie en wanneer wenselijk door toevoeging van collega professionals. De risico’s die deze opdrachten met zich meenemen beheers ik vanuit ervaring en met  inzet van verschillende management methodieken afgestemd op de organisatie en het betreffende team.

Deze methodieken zijn inmiddels onderdeel van wie ik ben, zoals verandermanagement voor het meebewegen met de markt en de middelen; optimalisatie management voor het realiseren van een hogere van output en een meer efficiënte procesinrichting; contractmanagement voor het inrichten en beheersen en optimaliseren van contracten; risico management voor het creëren van bewustzijn en het zoeken naar een optimale verdeling van risico’ s tussen partijen; en asset management voor het laten renderen en goed functioneren van uw vastgoed gedurende het gebruik.

Voldoening haal ik uit complexe vraagstukken en die omzetten in praktische, concrete en functionele oplossingen. Dat doe ik vanuit mijn hart, mijn kennis en mijn ondernemerschap.